Bag om netværket

Netværk med rødder i Vestjylland

Jeg hedder Anita Siig og ejer Vestjysk Erhvervsnetværk.

Jeg laver netværksgrupper, som jeg selv har lyst til at sidde i. Jeg tager udgangspunkt i det lokale område, og samler her en gruppe personer, der sammen kan skabe synergi.

Netværk er stærke, hvis de bliver brugt. Det betyder derfor også, at jeg har forventninger til mine medlemmer, og er af den overbevisning, at hvis man selv byder ind, når andre har brug for sparring, så får man det rigtigt mange gange igen. Derfor vil den bedste investering, som du kan give dig selv, være at deltage aktivt i netværket.

Der vil ikke blive brugt nogle faste skabeloner ved opbygningen af de lokale netværksgrupper. De enkelte grupper er forskellige og har forskellige behov samt ønsker. Derfor tilpasses emner og oplæg til de enkelte grupper.

Emnerne vil altid være aktuelle lige nu eller omhandle emner der bliver aktuelle i den nærmeste fremtid. Jeg ønsker, at medlemmerne skal gå udviklingen i møde velforberedte.

“Min mission er at hjælpe dig som virksomhedsejer og -leder med at netværke i et fortroligt forum af ligesindede. 

På den måde kan du opbygge relationer, viden og sparring, som støtter din egen og virksomhedens udvikling, uden ligegyldig snak og tidspild.”

Anita Siig, ejer af Vestjysk Erhvervsnetværk

ET GODT NETVÆRK KAN LØFTE DIT FIRMA

Du skal ikke selv opfinde den dybe tallerken, hver gang du står overfor en given opgave eller udfordring. Det er helt okay at sparre med andre, og i netværksgrupperne opfordres det endda da til at skabe disse gode relationer, så sparringen sker mere naturligt. Én ting er sikkert – der er andre, der har haft lignende udfordringer som du selv står over for. Drag nytte af deres viden og formindsk risikoen af at begå eventuelle fejl.

 

Vi går op i at opnå synergier, her giver 2+2=5

Du er som medlem med til at vælge emner og jeg finder herudover andre lokale virksomhedsejere, der i forvejen har gået vejen indenfor et givent område. Skal vi endnu dybere i et emne, tager vi en ekspert ind evt. på en workshop dag.

Jeg lægger emner ind som jeg kan se, der er brug for viden om, for at holde dig opdateret på trends og tendenser, der vil være af betydning for medlemmerne. Jeg holder øje med hvad der rør sig, så jeg kan forberede mine medlemmer bedst muligt på hvad der kommer.

Få altid noget med hjem

Måske du har brug for et GDPR-overblik, en tjekliste over sammensætningen af en bestyrelse eller et hurtigt overblik tips til et givent emne, så søger jeg for at du får det. 

Jeg har sparrings samtaler 1:1 med alle medlemmer efter behov, dog minimum en gang om året. Her har du mulighed for en fortrolig snak om hvad du ønsker af netværket, f.eks. om indhold, samarbejder og hvad du har brug for hjælp til/sparring om lige nu. Det kan resultere i, at jeg matcher dig med en du kan sparre med, eller at vi kan tage det op i gruppen eller måske tage en oplægsholder ind til at tale om emnet.

Møderne har ikke en fast agenda, netværk og verden er dynamisk og vi tilpasser til de enkelte grupper. Der vil være en hovedvægt af emner omkring det at drive en virksomhed (drift, salg, markedsføring, HR osv.) og det lokale.